< Tilbage

Louise Rønn09-05-2018 - 14:36

"Vi havde fornøjelsen af at have Nordvest Telt- og Serviceudlejning som leverandør til vores bryllup i Klitmøller. Laila viste stor imødekommenhed fra vores første møde og hjalp os med at finde de helt rigtige ting til festen - borde, duge, servietter, osv. 

 

 

Det var nemt for os at tilføje og justere vores ordre efterhånden som planlægningen skred frem - Laila svarede hurtigt og effektivt på alle henvendelser og sendte nye ordrebekræftelser. Vi havde følelsen af, at der bare var styr på alting og at alt kunne lade sig gøre. 

 

Laila var fleksibel med sidste øjebliks ændringer såsom bestilling af køleskab, champagnekøler, opbevaringstelt og termobox. Nordvest Telt- og Serviceudlejning er også rimelige og konkurrencedygtige når det kommer til pris. 

 

Jimmy leverede til tiden på dagen med et smil, satte telt op og alle bestillinger fremstod som aftalt. Glas, servietter, duge, borde osv. var af højeste kvalitet. Jimmy hentede også alting til tiden dagen efter festen og den endelige regning var korrekt. 

 

En utrolig nem og behagelig oplevelse at lægge vores bryllup i hænderne på Nordvest Telt- og Serviceudlejning. Vi giver Laila, Jimmy og resten af holdet vores varmeste anbefalinger og vil bruge dem i fremtiden når vi skal have vores næste store fest.”

 

Jesper og Louise

< Tilbage
Få et uforpligtende tilbud på den perfekte løsning | Kontakt Jimmy på 4044 3650 eller info@nordvesttelt.dk